International Sinaia va investi in acest an aproximativ 10,2 milioane RON pentru construirea unui complex multifunctional

In acest an societatea International Sinaia va investi aproximativ 10,2 milioane RON pentru construirea unui complex multifunctional cu trei sali de conferinta, doua sali multifunctionale, bar, spatii de bowling, birouri, opt garsoniere, parcare pe doua niveluri si patru lifturi hidraulice. Cladirea va comunica printr-o pasarela cu hotelul International.

Pentru acest an compania a planificat investitii de 10,5 milioane RON, 70% din fonduri proprii iar diferenta dintr-un credit bancar. Pe langa investitia in complexul multifunctional, International Sinaia va mai derula investitii estimate la 280.000 RON in modernizarea grupurilor sanitare din hotel si a salii Belvedere. De asemenea sunt planificate reparatii de 120.000 RON.

In 2005 compania a investit aproximativ 2 milioane RON pentru modernizarea hotelului in vederea clasificarii la patru stele si pentru amenajarea unei baze de agrement proprii.

International Sinaia a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 9,4 milioane RON, cu 25% mai mult decat in 2004 si un profit net de 3,3 milioane RON. Pentru acest an compania estimeaza venituri totale de 10,7 milioane RON si cheltuieli de 6,7 milioane RON.

Compania detine in portofoliu hotelul International, clasificat la patru stele, vilele Bistrita, Stejarul, Frasin, motelul si campingul Izvorul Rece.
Source: Romania Libera