InterContinental deschide in Bucuresti primul hotel sub brandul Indigo din Romania

Lantul hotelier InterContinental va deschide in Romania primul hotel sub brandul Indigo.

Hotelul va fi clasificat la 4 stele plus si va fi amenajat in centrul Bucurestiului, in urma unei investitii estimata la aproape 10 mil. EUR. Terenul a fost pregatit initial pentru un amplu proiect, The Vendome Palace & Galerie, dar criza financiara a blocat proiectul.

Cu aproximativ 100 de camere, investitia in acest hotel, a carui structura a fost ridicata deja in centrul Bucurestiului, este estimata de surse din piata hoteliera la aproape 10 milioane de euro. Reprezentantii lantului hotelier au confirmat aparitia viitorului hotel, precizand ca acesta va fi deschis anul viitor. Cladirea va avea cinci etaje si trei nivele la subsol.

Pe acelasi amplasament, cu putin inainte de izbucnirea crizei financiare, a fost gandit un amplu proiect, The Vendome Palace & Galerie, un hotel de 5 stele cu o larga galerie comerciala, investitie de circa 20 mil. EUR.

Indigo este un lant de hoteluri boutique al grupului InterContinental. Compania se mandreste ca fiecare hotel Indigo este diferit, arhitectura si designul fiind inspirate de particularitatile zonei unde este situat. Camerele sunt ornate cu picturi murale, obiecte de arta, covoare si diferite accesorii, inlocuite periodic.
Source: Profit