InterContinental a incheiat al treilea trimestru al acestui an cu pierderi

Compania Hoteliera InterContinental a incheiat al treilea trimestru al acestui an cu o pierdere de 3,6 miloane RON, cu mult peste nivelul de 1,3 milioane RON al pierderii inregistrate in perioada similara a anului trecut si o cifra de afaceri de 9,3 milioane RON, in usoara crestere fata de cifra de afaceri de 9,2 milioane RON, inregistrata in primele trei trimestre din 2004. Ponderea cea mai mare in totalul cheltuielilor de exploatare au constituit-o cheltuielile cu amortizarea. Cheltuielile cu salariile celor 400 de angajati ai companiei s-au ridicat la 2 milioane RON. De asemenea, compania are in derulare credite pe termen lung in valoare de 45,5 milioane RON.

Compania Hoteliera InterContinental detine in portofoliu hotelurile InterContinental si Lido, actionarii majoritari fiind compania luxemburgheza RHIC Holding si compania Lido SA.

Actiunile Companiei Hoteliere InterContinental sunt listate la RASDAQ iar ultima cotatie a fost de 0,07 RON per actiune, astfel capitalizarea companiei ridicandu-se la valoarea de 58,3 milioane RON.
Source: Ziarul Financiar