In primele opt luni din 2007, Marshal Turism a inregistrat o cifra de afaceri de 20 milioane EUR

In primele opt luni din 2007, agentia de turism Marshal Turism a inregistrat o cifra de afaceri de 20 milioane EUR, in crestere cu aproximativ 10% comparativ cu 2006.

Presedintele Marshal Turism, Ion Antonescu, estimeaza pentru 2007, o cifra de afaceri de aproximativ 26 milioane EUR.
 
Activitatea Marshal Turism se bazeaza, in proportie de 60%, pe vanzarea de pachete turistice, in timp ce 40% din venituri provin din vanzarea biletelor de avion. Ion Antonescu a precizat ca, pentru perioada sarbatorilor de iarna, agentia va promova destinatiile exotice.

La inceputul lunii mai 2007, Marshal Turism a inaugurat in zona pietei Rosetti din Bucuresti, un hotel cu 30 de camere, clasificat la 4 stele, in urma unei investitii de 2,5 milioane EUR.

Pana in prezent, hotelul a inregistrat un grad de ocupare de 100%, iar pentru perioada urmatoare, Ion Antonescu estimeaza mentinerea unui grad de ocupare mediu de 70%.

Presedintele Marshal Turism va continua investitiile imobiliare, prin constructia unui bloc de locuinte si a unui nou hotel in capitala, care va avea aproximativ 160 de camere si va necesita o investitie de aproximativ 10 milioane EUR.

Cei mai mari jucatori de pe piata locala a agentiilor de turism au anuntat, la sfarsitul trimestrului al treilea din 2007, o majorare a cifrei de afaceri in medie cu 15%.

Source: Business Standard