In primele cinci luni din 2007 Happy Tour a inregistrat incasari de 20 milioane EUR

In primele 5 luni ale acestui an agentia de turism Happy Tour a inregistrat incasari de 20 milioane EUR, in crestere cu 15% fata de aceeasi perioada a anului trecut si un profit de aproximativ 800.000 EUR.

Nicolae Demetriade, presedintele Happy Tour, a declarat ca agentia inregistreaza un volum mare de trafic din partea corporatiilor, aproximativ 80%, carora le pune la dispozitie un pachet complet de servicii – transport, cazare, obtinerea vizelor pentru diferite tari, organizarea de incentive trips.

Nicolae Demetriade a declarat ca majorarea cifrei de afaceri s-a datorat in principal tendintei crescatoare a pietei si atragerii de noi clienti si estimeaza ca in acest an va inregistra o cifra de afaceri de 46 milioane EUR, cu 15% mai mult decat in 2006.

Cea mai mare pondere in activitatea Happy Tour o detine ticketing-ul, care are o pondere de 65%, fiind urmat de turismul intern, organizarea de evenimente, conferinte si incomingul care reprezinta 18% din activitatea agentiei iar turismul extern reprezinta 17% din venituri.

In topul celor mai importante destinatii turistice pentru aceasta vara se afla Grecia, Spania, Turcia sau Portugalia.

Strategia de dezvoltare a agentiei vizeaza consolidarea businessului pe segmentul organizarii de evenimente si a croazierelor.

Source: Business Standard