In complexul Alexander se va deschide un nou hotel

Compania Decons Co va deschide in acest an un hotel de 4 stele, in cadrul complexului hotelier Alexander, construit in zona Pipera-Tunari din nordul Bucurestiului.

Hotelul, care va fi clasificat la 4 stele, va avea 115 camere si va dispune de cinci sali de conferinta, a caror capacitate totala va fi de 400 de locuri, a declarat Georgiana Barba, directorul de marketing si vanzari al hotelului Alexander.

In prezent, complexul Alexander mai cuprinde un hotel cu 50 de camere, care la inceputul acestui an a fost reclasificat de la 4 stele, la 5 stele. Unitatea mai detine in prezent, trei sali de conferinta, o a patra sala, cu o capacitate de 350 de locuri, va fi deschisa la sfarsitul acestei saptamanii.

Complexul face parte din centrul Twin Tower Barba Center, care mai cuprinde doua imobile de birouri.

Centrul este structurat pe 12 etaje, pe primele doua functionand complexul Alexander, iar restul fiind ocupate de spatii de birouri, sali de evenimente si un restaurant, a carui capacitate este de 140 de locuri.

Proiectul Twin Tower Barba Center a necesitat o investitie totala de peste 60 milioane EUR, din care 10 milioane EUR au fost alocate hotelurilor.

Pentru acest an, hotelul Alexander estimeaza o cifra de afaceri de 1 milion EUR, strict din partea de cazare, au declarat reprezentantii complexului.

Firma Decons Co are doi actionari persoane fizice, Adriana Barba si Valentin Barba.

Source: Daily Business