In cel de-al doilea episod din miniseria Wild Carpathia vor fi interviuri cu principesa Margareta si Ivan Patzaichin

Pe data de 19 aprilie, compania Scripps Networks Interactive, care detine Travel Channel, si ministrul delegat pentru IMM, Turism si Mediu de Afaceri, Maria Grapini, au anuntat ca miniseria Wild Carpathia va continua cu doua episoade noi.
Alasdair Grant, coproducator al Wild Carpathia si cel care semneaza imaginea acestei miniserii, a declarat ca cele doua noi episoade vor fi centrate pe Muntii Carpati, gazda acestora urmand sa fie tot Charlie Ottley, cel care a prezentat si primul episod al acestei miniserii.
Cel de-al doilea episod se va numi Wild Carpathia – From the Mountains To The Sea si va fi o calatorie de la Portile de Fier pana in Delta Dunarii, care va include prezentarea unor locuri precum Parcul National Cozia, Parcul Natural Bucegi, Sighisoara si cateva localitati din Delta Dunarii.
Detaliile despre episodul al treilea al „Wild Carpathia” vor fi facute publice la sfarsitul verii, dar, in general, acesta se va centra pe nordul Romaniei, Maramures si Bucovina, a precizat Alasdair Grant. Filmarile pentru episodul al treilea vor avea loc in iunie si iulie.
Al doilea episod va include interviuri cu doua personalitati care vor vorbi despre frumusetile Romaniei, respectiv principesa Margareta a Romaniei si sportivul Ivan Patzaichin.
Totodata, un nou interviu cu printul Charles, care va promova Romania, va fi inclus in cel de-al treilea episod al miniseriei Wild Carpathia. Alasdair Grant s-a limitat la a spune ca printul Charles nu va aparea in episodul al doilea al Wild Carpathia, iar detaliile despre episodul al treilea vor fi facute publice in urmatoarele luni.
Cele doua episoade noi ale miniseriei documentare Wild Carpathia vor fi transmise in peste 130 de tari, urmand sa fie traduse in 21 de limbi. Totodata, ca si primul episod, noile episoade vor fi difuzate de Televiziunea Romana.
Grant a precizat ca premiera episodului doi la nivel international va avea loc in luna septembrie, iar episodul al treilea – in luna noiembrie.
Cel de-al doilea episod al miniseriei Wild Carpathia va fi lansat in cadrul unei eveniment organizat la Bucuresti, pe 29 mai, de organizatia Fondul European pentru Natura. In Marea Britanie, acest episod va fi prezentat in cadrul unui eveniment organizat pe 5 iunie.

Source: Mediafax