In acest an Gregory’s va introduce sistemul de franciza

In acest an lantul de restaurante de tip fast-food Gregory’s va introduce sistemul de franciza prin care se urmareste dezvoltarea rapida a afacerii, au declarat reprezentanti companiei.

Acestia au precizat ca pana in prezent, nu au fost primite aplicatii pentru preluarea afacerii, ci doar cereri de informatii privind sistemul propriu de franciza.

Prima locatie in sistem de franciza va fi deschisa in Bucuresti, deoarece este mai usor de monitorizat si de ajutat, au declarat reprezentantii companiei. Pana in prezent nu au fost stabilite regiunile unde vor fi deschise urmatoarele locatii.

Pentru acest an Gregory’s intentioneaza sa inaugureze inca 4 restaurante proprii, a caror investitie se ridica la 500.000 EUR si sa continue procesul de renovare si modernizare a echipamentelor in restaurantele mai vechi.

Totodata, compania estimeaza ca in acest an va inregistra o cifra de afaceri de 4,5 milioane EUR si o crestere cu 10% a EBITDA – profitul inregistrat inainte de dobanzi, taxe, depreciere si amortizare, comparativ cu anul 2006.

In primul trimestru din 2007 Gregory’s a inregistrat o cifra de afaceri de 920.000 EUR.
Source: Curierul National