In Bucuresti se doreste infiintarea unui restaurant de top

Mai multi investitori intentioneaza sa deschida anul viitor cel mai elegant si excusivist restaurant din Bucuresti. Printre cei aproximativ 15 investitori se afla oameni de afaceri, bancheri, publicitari si manageri ai companiilor multinationale. Numele si locatia viitorului restaurant nu au fost inca stabilite.

Investitia se ridica la aproximativ 300.000-350.000 EUR iar restaurantul se va adresa in principal clasei business-top management. Este, de asemenea, vizata si dezvoltarea de activitati conexe, cum ar fi organizarea de evenimente, dar si transformarea intr-un club exclusivist, unde intrarea se realizeaza pe baza unui card de membru.

Un restaurant de top are un bucatar de clasa, totul se prepara pe loc, vinurile sunt recomandate de un somelier in concordanta cu preparatele din meniu iar in unele cazuri, mai ales la grupurile mari, restaurantul pastreaza mostre de mancare, ca o masura de precautie in cazul unor probleme de sanatate ulterioare ale clientilor.

Specialistii apreciaza ca investitiile intr-un restaurant de top se amortizeaza intr-o perioada mai mare decat in cazul unei locatii medii.
Source: Capital