In 2018 va fi deschis cel mai modern teren de golf din Romania

In curand, la cativa kilometrii distanta de Alba Iulia, va fi inaugurat cel mai modern teren de golf din Romania. „Theodora Golf Club”, investitia omului de afaceri Ioan Popa, va fi cu siguranta un pol de atractie atat pentru pasionatii acestui sport select, cat si pentru turistii care doresc sa isi petreaca zilele in Alba, intr-un loc perfect pentru miscare dar si pentru relaxare.
Terenul de golf si complexul turistic din incinta acestuia se vor intinde pe o suprafata de aproximativ 67 de hectare. Terenul va avea 18 gauri, avand cel mai lung parcurs din lume pana la o gaura – PAR 6, de 735 m.
Ioan Popa a precizat ca investitia in constructia terenului de golf s-a ridicat la circa 15 mil. EUR.
„Theodora Golf Club” va dispune de un complex de vile cu 82 de camere duble clasificate la 4 stele plus, sala de conferinta, piscina in aer liber, un restaurant cu 200 de locuri interioare si 110 pe terasa, bar, parcari si alte facilitati.
Serviciile de cazare si restaurant vor fi disponibile din aceasta toamna, iar terenul de golf va fi inaugurat in primavara anului viitor.
Ioan Popa a precizat ca a purtat discutii si cu primarul Mircea Hava pentru a introduce complexul de golf in circuitul turistic al orasului si ca si-ar dori sa se dezvolte in Transilvania un centru de golf.
Pentru a dezvolta aceasta latura sportiva in judetul Alba, clubul va avea si o scoala de golf pentru copii si pentru cei care vor sa invete.

Source: alba24