Hotelurile de pe litoral vin cu oferte speciale in extrasezon

Hotelierii de pe litoralul romanesc al Marii Negre, lanseaza oferte tentante inca de la inceputul anului pentru a atrage un numar mai mare de turisti. Astfel, se anunta reduceri de 20% la pachetele turistice, oferte de tipul “Stai patru nopti, platesti trei”, oferte “Happy kids” si oferte tematice, pentru turistii dornici de miscare.

In luna ianuarie hotelul IAKI din statiunea Mamaia reduce toate tarifele la cazare, restaurant si la beauty salon cu 20%, in cadrul ofertei “Special January”.

O alta oferta de la IAKI este noul pachet “Happy Kids”, valabil in perioada 28 ianuarie – 6 februarie 2011, pe parcursul vacantei copiilor, care include 5 nopti de cazare pentru 2 adulti si 1 copil cu varsta intre 3-12 ani, 2 cine speciale, animatie, jocuri interactive, pictura si atelier de creatie pentru copii, 3 sedinte de inot cu instructor pentru copii, acces la spa, pentru adulti si copii piscina interioara, sauna, jacuzzi si fitness. Tariful pentru acest pachet este de 1.710 RON/camera dubla.

Hotelul Splendid din Mamaia lanseaza o oferta “Stai 4 nopti, platesti doar trei”, cu 375 RON/ persoana pe sejur, valabila pana pe data de 20 aprilie 2011. Pachetul include cazare in camera dubla cu mic dejun, 1 sedinta de sauna gratuita, 10% discount la sedintele de masaj si cos de fructe in camera la sosire. Copiii sub 12 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, in camera cu 2 adulti platitori.

O alta oferta derulata de hotelul Splendid este ”Splendid City Break”, cu 210 RON/ persoana pentru un sejur de 2 nopti, in camera dubla. Oferta este valabila pana pe 31 martie 2011 si include 2 nopti de cazare in camera dubla, mic dejun inclus, o sedinta de sauna gratuita pe sejur, 10% discount la serviciile de masaj, 5% discount la toate notele de restaurant.

Hotelul Costinesti Royal, clasificat la 3 stele, are oferte tematice pentru oaspetii sai. “Oferta sport” este valabila pana pe 28 aprilie 2011 la un tarif de 95 RON/ persoana care includec cazare si trei mese pe zi. Totodata, unitatea pune la dispozitie un teren langa hotel, unde se pot desfasura antrenamente de orice natura si acces gratuit in sala de sport.

De asemenea, hotelul Costinesti Royal a lansat si “Oferta Paste 2011, cu doar 299 RON/ persoana/ sejur!”. Oferta cuprinde cazare 3 nopti cu mic dejun bufet si o cina festiva, in perioada 22-25 aprilie.

Totodata, oferta de 1 mai a unitatii include 3 nopti de cazare cu mic dejun pentru 299 RON/ persoana/ sejur.

Hotelul Cocor Spa din statiunea Neptun, clasificat la 4 stele, acorda prin programul “Inscrieri Timpurii”, o reducere de 20% la achizitionarea unui sejur pentru sezonul estival 2011, indiferent de ce include acesta, in cazul platii integrale a serviciilor contractate pana la data de 1 februarie 2011.

Source: Horeca Romania