Hotelurile Alpin, Royal si Ana Hotels din Poiana Brasov au lansat oferte speciale de vacanta pentru familiile cu copii

Hotelurile Alpin, Royal si Ana Hotels Poiana Brasov au lansat oferte speciale pentru familii, axate pe programe pentru copiii aflati in vacanta. Pe langa reduceri de preturile la cazare, ofertele cuprind atractii pentru copii, dar si pentru adulti, incluse in pret.

Hotelul Alpin, clasificat la 4 stele, are oferta ?Alpin si cei 7 pitici?, valabila pana pe 7 septembrie, de 77 EUR/zi in camera dubla pentru doi adulti si un copil intre 2 si 12 ani, de 74 EUR/zi pentru un adult cu doi copii si de 68 EUR/zi pentru un adult si un copil, cu micul dejun, TVA si taxa de statiune incluse. Pentru adulti, in pret mai intra acces gratuit la sauna si piscina hotelului iar copiii au acces, sub supravegherea unui personal anume calificat, la o varietate de jocuri si concursuri in aer liber si in piscina, lectii de inot, desen, modelaj si dans iar sambata party club cu intreceri de dans, karaoke, painting face, rasplatite cu premii-surpriza. Copiii intre 8 si 12 ani au la dispozitie si console play station si calculatoare cu conexiune Internet.

Hotelul Royal, clasificat la 3 stele, ofera pachete de 150 RON/zi pentru o camera single si 180 RON/zi pentru o camera dubla, pentru familiile cu copii de pana la 10 ani, preturile incluzand micul dejun pentru adulti, pentru copii acesta fiind gratuit, TVA, taxa de statiune si o ora pe zi de sauna. De asemenea, pentru sejururile de minimum 4 zile, hotelul ofera un pachet special cu pensiune completa, la preturi de 60 EUR/zi camera single, 85 EUR/zi dubla, 100 EUR/zi garsoniera de 3 locuri, 115 EUR/zi apartamentul de 4-5 locuri cu hidromasaj si 125 EUR/zi cel cu jacuzzi.

Hotelurile Ana Hotels, clasificate la 3 si 4 stele, ofera pachetul special ?Happy Family? pana la mijlocul lunii decembrie, care cuprinde un sejur de 7 zile la 659 RON de persoana, care include, in regim de demipensiune, mic dejun si cina in sistem bufet suedez, 6 nopti de cazare pentru adulti, aceasta fiind gratuita pentru 1-2 copii pana la 12 ani. Pentru pentru copiii de peste 12 ani cazarea cu mic dejun costa 60 RON/zi de persoana. In plus, oaspetii au parte de tratament VIP in camera la sosirea in hotel si o ora pe zi de biliard sau tenis de masa, la alegere.
Source: Gandul