Hotelul Riviera din statiunea Mamaia a fost scos la vanzare

Hotelul Riviera din statiunea Mamaia a fost scos la vanzare pentru 20 milioane EUR, de catre proprietarul acestuia, omul de afaceri Ion Tudor, care a precizat ca printre cei interesati de achizitia hotelului se numara investitori din Germania, Anglia si Dubai.

Hotelul, clasificat la 3 stele, are 14 etaje si 230 camere, fiind amplaasat pe o suprafata de aproximativ 6.300 mp, din care 2.500 mp sunt ocupati de piscina hotelului. Ion Tudor a declarat ca, in sezon, hotelul inregistreaza un grad de ocupare de peste 60% si realizeaza o cifra de afaceri de anuala de 2,3-2,5 milioane EUR si un profit de 1,3-1,5 milioane EUR.

Omul de afaceri a precizat ca printre motivele care au dus la decizia de a scoate la vanzare hotelul se numara si faptul ca afacerea de la mare este una izolata de restul afacerilor, derulate in Valcea.

Recent, Ion Tudor a anuntat ca intentioneaza sa investeasca 21 milioane EUR pentru constructia unui hotel de 4 stele in Olanesti.

Totodata, in aceasta luna vor fi demarate lucrarile pentru constructia unui ansamblu imbiliar compus dintr-o cladire de birouri, sali de conferinta si 50 camere de hotel, clasificate la 3 stele.

Ion Tudor detine si Uzina Mecanica din Valcea.
Source: Curierul National