Hotelul Rex va fi afiliat organizatiei hoteliere The Leading Hotels of the World

Hotelul Rex din statiunea Mamaia va fi afiliat uneia dintre cele mai luxoase organizatii hoteliere din lume, The Leading Hotels of the World, fiind prima unitate hoteliera din Romania care intra in acest sistem, a declarat proprietarul hotelului, Carmen Adamescu.

Prin aceasta afiliere hotelul Rex va intra intr-o asa numita alianta de marketing, formata din 430 hoteluri de 5 stele din 80 de tari si va beneficia de acelasi sistem de rezervari cu acestea, de cataloage comune si de un sistem de marketing unitar. Printre hotelurile afiliate se numara Kempinski Hotel Grand Arena din Bulgaria sau Kempinski Corvinus si Le Meridien din Ungaria.

Afilierea la o alianta de marketing este deschisa atat hotelurilor independente, cat si celor care opereaza deja in baza unui contract de franciza sau de management.

Noul manager al hotelului Rex este elvetianul Thomas Nikeliewski, care a condus, in calitate de director general, hoteluri de 5 stele in Elvetia, Arabia Saudita, Dubai si Maroc.

Carmen Adamescu a declarat ca va investi in hotelul Rex aproximativ 7 milioane EUR dintre care 3 milioane EUR vor fi alocate deschiderii unui centru de infrumusetare si tratament iar 4 milioane EUR vor fi investite pentru lucrari de modernizare. Carmen Adamescu a precizat ca pentru deschiderea centrului de infrumusetare si tratament, hotelul se afla in discutii cu firma elvetiana, Asia Spa.

Hotelul Rex a fost construit de Caile Ferate Romane in 1937 si detine, in prezent, 102 camere.
Source: Adevarul