Hotelul Parc va deveni Ramada din 2009

Hotelul Parc din Bucuresti, care in prezent apartine lantului Best Western, va intra, de la 1 ianuarie 2009, in reteaua hoteliera Ramada, in urma unei investitii de 10 milioane EUR.

Integrarea hotelului Parc sub marca Ramada este o completare strategica la lansarea hotelului Ramada Plaza, urmand ca impreuna sa constituie cel mai mare complex Ramada din Europa, a declarat Daniel Ben-Yehuda, director general Parc Hotels Bucharest. Cele doua hoteluri vor avea un total de 567 de camere de 4 stele.

Pentru acest an, reprezentantii Best Western Parc Hotel estimeaza un grad de ocupare de 68%, fata de 64% in 2007, iar pentru intregul complex, oficialul estimeaza un grad de ocupare de 45% in acest an si o crestere cu 10% in 2009. In primele sase luni din 2008, unitatea a inregistrat o cifra de afaceri de circa 5 milioane EUR.

In prezent, 30-35% din veniturile hotelului Best Western sunt generate de sectorul de evenimente, serviciile de cazare avand un aport de 45% iar restul veniturilor fiind generate de zona de restaurant si bar.

Source: Bizcity