Epoque Hotel din Bucuresti, clasificata la 5 stele, estimeaza ca va inregistra in acest an o crestere de 17,5% a veniturilor,fata de anul trecut cand a inregistrat venituri de 7,3 mil. RON. La inceputul acestui an, hotelul estima o crestere de 16% a cifrei de afaceri.
Diana Popescu, proprietar si CEO Epoque Hotel a declarat ca unitatea a inregistrat cresteri in perioada week-end-urilor, cand au venit mai multi turisti pentru a-si petrece timpul liber.
Turistii, romani si straini, petrec in Bucuresti in medie 2,5 zile si prefera hotelurile de lux, chiar daca o camera de hotel poate sa coste si 500 EUR/noapte, potrivit datelor proprii.
70% din veniturile unitatii sunt generate in special din cazare, restul fiind completate de zona de MICE – 20% si de vanzarile de mancare si bautura – 10%.
Hotelul Epoque a investit anul acesta 50.000 EUR in rebranduirea restaurantului propriu frantuzesc, introducand un nou concept gastronomic, sub denumirea L`Atelier.
Source: Wall-Street