Hotelul Decebal din Baile Herculane este scos la licitatie de catre ANAF

ANAF scoate la licitatie Hotelul Decebal din Baile Herculane, fostul Hotel Franz Iosif, construit in 1865. Unitatea, care se afla in curs de restaurare, are 4 niveluri, demisol, parter si doua etaje, iar suprafata totala de teren aferenta este de 2.651 mp, din care 805 mp de teren liber de constructii.
Pretul de pornire este de 5,65 mil. RON, fara TVA.
Hotelul apartine firmei Microroyal, din Timis, avand ca domenii de activitate productia de mobila, constructii si hotelier, iar Fiscul executa silit acum cladirea din statiunea Baile Herculane pentru a recupera din datoriile de 2 mil. RON ale Microroyal catre stat, potrivit celor mai recente date furnizate de ANAF. 
Licitatia va avea loc pe 25 iulie, la sediul Administratiei pentru Contribuabili Mijlocii constituita la nivelul Regiunii Timisoara.
„In topul celor <10 hoteluri bantuite>, realizat de America Tours in perioada 2010-2011, la pozitia a patra, se gaseste Hotelul Decebal din Piata Hercules, prezentand fantoma unei femei, imortalizata de un cuplu de turisti. O legenda locala spune ca sub fundatiile Hotelului Decebal, vechi de 150 de ani, s-ar ascunde o comoara romana, pazita de aceasta fantoma, pentru a tine departe cautatorii de comori”, sustine Primaria din localitate.

Source: Profit