Hotelul City Plaza din Cluj-Napoca se afiliaza lantului international Hilton sub brandul DoubleTree by Hilton

Hotelul City Plaza din Cluj-Napoca, clasificat la 5 stele, detinut de omul de afaceri Laurentiu Russo, se va afilia lantului international Hilton, sub brandul DoubleTree by Hilton, potrivit unor surse din piata.
Unitatea dispune de 85 de camere si apartamente situate pe cinci niveluri, de restaurante, sali de conferinte, dar si de un centru de relaxare cu piscina, sala de fitness, jacuzzi si sauna finlandeza.
In 2015, hotelul din Cluj a inregistrat o cifra de afaceri de peste 11 mil. RON, un grad de ocupare de 72% si un numar mediu de 80 de angajati.
„Anul acesta hotelul City Plaza a intrat intr-un proces general de renovare, care se deruleaza in mai multe etape si care vizeaza conversia catre un lant hotelier international. Aceste lucrari de renovare nu vor afecta in vreun fel calendarul de evenimente programate a fi organizate la City Plaza, urmand sa fie amenajate o noua sala de evenimente si un bar“, a declarat Dafina Suciu, marketing manager la City Plaza, fara sa precizeze care este lantul hotelier international la care se va afilia hotelul.

Source: Ziarul Financiar