Hotel Epoque: investitie de 500.000 EUR intr-un centru de conferinte si evenimente

Hotel Epoque din Bucuresti a investit 500.000 EUR intr-un centru de conferinte si evenimente, Epoque Events Gallery.
Centrul include o sala de conferinte si un Wine&Cigar Club destinat relaxarii after-work si organizarii de evenimente private. Aici se pot desfasura evenimente mici si mijlocii, sala avand o suprafata de 130 mp si o capacitate de 40-180 persoane, in functie de formatul de set-up ales: Cocktail, Teatru, Cabaret, Classroom, U-shape, Board sau Festiv. 
The Wine&Cigar Club are o suprafata de 100 mp si o capacitate de pana la 80 persoane, fiind conceput in stil British lounge si destinat relaxarii after work, intalnirilor de business informale si organizarii de evenimente private. 
Diana Popescu, owner&CEO estimeaza ca in anul 2014 veniturile provenite din centrul de evenimente vor reprezenta aproximativ 20% din totalul veniturilor Epoque.
In primele 6 luni ale acestui an, hotel Epoque a inregistrat o crestere de 9% a veniturilor, ajungand la o cifra de afaceri de 3,46 mil. RON, fata de 3,16 mil. RON in aceeasi perioada a anului trecut. Pentru intreg anul, este bugetata o crestere de 16% a business-ului.

Source: Daily Business