Hotel Caro sustine evenimentele muzicale din Bucuresti

Hotel Caro din Bucuresti sustine evenimentele muzicale organizate in capitala, iar cei care organizeaza concerte pot beneficia de cazare gratuita pentru formatiile invitate. Hotelul spera sa ajute astfel la prevenirea anularii sau amanarii concertelor.

„Hotel Caro a sustinut intotdeauna evenimentele de acest gen organizate in Bucuresti. Dincolo de deschiderea noastra fata de firmele organizatoare, am oferit mereu tarife speciale celor care doreau sa vina din provincie, asa cum s-a intamplat in cazul concertelor sustinute de Madonna, Cesaria Evora sau B’estfest 2009. Cum costurile participarii la un astfel de concert implica si cazare si transport, nu numai pretul biletului, vom continua sa incurajam fanii din provincie mentinand tarifele speciale pentru concerte si in anul 2010”, a declarat Octavian Lazar, directorul general al Hotel Caro.

De sustinerea hotelului Caro pot beneficia cei care organizeaza concerte de mare amploare in Bucuresti si care au nevoie de cazare pentru formatiile participante pe durata acestora.

Source: Hotel Caro