Hilton Garden Inn Bucharest Airport ar putea fi deschis in luna august a acestui an

Compania lituaniana Apex Alliance pregateste deschiderea in perioada imediata a hotelului amenajat chiar in incinta Aeroportului International Henri Coanda.
Conform unor surse din piata, deschiderea hotelului era programata la sfarsitul lunii iulie, insa a fost din nou amanata, pentru a treia oara, pentru luna august.
Hotelul, care se va numi Hilton Garden Inn Bucharest Airport, va fi amplasat la circa 150 m de Aeroportul International Henri Coanda, urmand sa aiba 218 camere si 5 sali de conferinta
Managerul unitatii va fi Anca Madalina Cristea, cu experienta de 13 ani in industria ospitalitatii, anterior director general al MGallery by Sofitel Tarcin Forest Resort & Spa din Sarajevo (Bosnia si Hertegovina) si al hotelului K+K Elisabeta din Bucuresti.
Compania lituaniana Apex Alliance Hotel Management a deschis primul Hilton Garden Inn din Romania in Centrul Vechi al Capitalei, in decembrie 2017, iar in 2019 va deschide, de asemenea, si primul Courtyard by Marriott din Romania, pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu din Bucuresti.
In 2020, compania va adauga in portofoliu alte doua unitati hoteliere, Moxy by Marriott si Autograph by Marriott, care vor fi deschise in centrul Capitalei.

Source: Profit