Hidroelectrica analizeaza posibilitatea introducerii in sectorul turistic a activelor detinute

Compania de stat Hidroelectrica vrea sa-si valorifice activele de cazare, agrement, odihna, tratament si sportive pe care le detine in patrimoniu, fie prin inchirierea lor catre operatori specializati, fie chiar prin administrarea lor directa. 
Compania detine 8 active, respectiv 6 baze sportive, un hotel si un motel, a caror destinatie initiala era recuperarea fortei de munca a salariatilor proprii ai Hidroelectrica.
Inacest sens, Hidroelectrica vrea sa realizeze un studiu de oportunitate in urma caruia sa decida daca este mai rentabil sa inchirieze activele sau sa le administreze cu resurse proprii, cu scopul introducerii in circuitul turistic, unde este cazul, dupa obtinerea avizelor necesare.
De la studiu, compania asteapta propuneri privind tarifele, investitii necesare, imbunatatiri administrative, dotari, care sa asigure o utilizare optima, in conditii de regularitate, eficacitate, economicitate si eficienta.
Astfel, Hidroelectrica ar putea introduce in circuitul turistic baza sportiva a sucursalei Cluj din Parcul Rozelor din municipiul Cluj Napoca, bazele sportive Portile de Fier, Petresti, Valcea, Curtea de Arges si Campulung, hotelul de 3 stele Tierna de langa Herculane si motelul de la Ostrovul Mare din comuna Gogosu, judetul Mehedinti.

Source: Profit