Hello Hotels: cifra de afaceri de 2 milioane EUR, in primul an de functionare

In mai putin de o luna de la intrarea pe piata hoteliera a Bucurestiului, Hello Hotels, primul hotel de 2 stele din cadrul lantului Continental, a inregistrat un grad de ocupare de peste 50% si se asteapta ca acesta sa ajunga la peste 70%.
Hello Hotels, care a necesitat o investitie de 4,8 milioane EUR, are 150 de camere si adaposteste a doua locatie Tekaffe, concept prezent si in Sibiu in cadrul unitatii Continental Forum.
Pentru primul an de functionare, Radu Enache, proprietarul lantului Continental, estimeaza o cifra de afaceri de 2 milioane EUR.
Pentru acest an, Continental Hotels estimeaza un grad mediu de ocupare de 65% si o cifra de afaceri de 31-32 milioane EUR, conform bugetului initial, care include si incasarile celor trei unitati Ibis, detinute in parteneriat cu Accor Hotels.
Pentru 2009, Radu Enache vizeaza deschiderea a doua hoteluri, unul in Sibiu sub brandul Ibis si unul in Bucuresti, Grand Hotel Continental, clasificat la 5 stele. Investitiile se ridica la 38 milioane EUR pentru anul viitor.

Source: Financiarul

Hello Hotels: cifra de afaceri de 2 milioane EUR, in primul an de functionare

Pentru primul an de functionare a hotelului Hello din zona Garii de Nord din Capitala, prima unitate de pe segmentul de 2 stele din cadrul lantului Continental, se estimeaza o cifra de afaceri de 2 milioane EUR.

Hotelul Hello are o capacitate de 150 de camere si a necesitat o investitie de aproximativ 5 milioane EUR.

Lantul Continental intentioneaza ca pana in 2011 sa creeze o retea de 10 hoteluri pe segmentul de 2 stele.

Orasele vizate pentru extinderea brandului de 2 stele sunt cele cu peste 80.000 de locuitori, precum Arad, Cluj, Iasi, Bucuresti si altele. Totodata, Radu Enache nu exclude parteneriate cu detinatorii de terenuri care pot fi interesati de o colaborare.

Lantul Continental este controlat de omul de afaceri Radu Enache si detine in portofoliu 15 hoteluri. Pentru acest an, lantul estimeaza o cifra de afaceri de 31-32 milioane EUR.

Source: Ziarul Financiar