Hanul Berarilor Interbelic si Sport Bar&Cafe – noi branduri din grupul City Grill

Omul de afaceri Dragos Petrescu, proprietarul grupului City Grill, va deschide la inceputul lunii octombrie Hanul Berarilor Interbelic, cel mai nou brand de restaurante din portofoliul grupului.

Hanul Berarilor Interbelic este situat in centrul capitalei, in cladirea cunoscuta sub numele de Casa Bucur, construita in urma cu 90 de ani, pe o suprafata de 3.000 mp.

Unitatea va fi deschisa in etape, prima etapa, care a necesitat o investitie de 300.000 EUR, cuprinzand restaurantul de la parterul cladirii, cu o suprafata de 360 mp si 200 de locuri. Terasa, de 3.000 mp si cel putin 500 de locuri, va fi inaugurata in primavara, iar crama, care va avea 150 de locuri, in toamna viitoare.

Proprietarul City Grill a mai precizat ca cea mai mare parte a investitiei se va indrepta catre hotelul de la etajul cladirii, care dispune de 22 de camere, dar care nu va fi deschis cu siguranta in urmatorii 2 ani.

Petrescu apreciaza ca in urmatorii 3 ani noul restaurant va ajunge sau chiar va depasi din punct de vedere al rezultatelor, una dintre cele mai profitabile unitati ale sale, Caru’ cu Bere. Omul de afaceri a declarat ca in acest an Caru’ cu Bere va rula afaceri de aproximativ 6 milioane EUR, dupa ce anul trecut a depasit 5 milioane EUR.

Dragos Petrescu administreaza prin intermediul companiei Trotter Prim restaurantele Caru’ cu Bere, City Grill, Buongiorno, Bundetot si cafenelele City Cafe.

In urmatoarea luna, grupul va mai deschide alte doua unitati, un restaurant Bundetot, care va fi relocat din centrul comercial Iris Shopping Center si un nou concept, Sport Bar&Cafe.

Source: Business Standard