Grupul Nusco negociaza cu marile lanturi hoteliere constructia unui hotel in Bucuresti

Grupul italian Nusco, care activeaza pe piata locala in imobiliare si in productia de usi si ferestre, poarta negocieri cu Radisson, Novotel si alte lanturi hoteliere pentru constructia unei unitati de 4 stele in Bucuresti.

Daca in urma negocierilor nu se va ajunge la niciun rezultat favorabil, Nusco va ridica o cladire de birouri in locul hotelului.

Proiectul va fi amplasat pe un teren de aproximativ 2.500 mp aflat in posesia grupului italian, in zona Barbu Vacarescu din Bucuresti.

Hotelul ar urma sa detina 180 de camere, regimul de inaltime va fi parter plus 11 etaje, iar investitia este estimata la peste 25 milioane EUR.

Totodata, grupul ar putea construi in viitor Nusco Building, o cladire turn de 22-25 de etaje, pe un teren de 7.000 mp, tot in zona Barbu Vacarescu, care sa includa spatii de birouri, rezidentiale si camere de hotel, iar costul investitiei ar depasi 50 milioane EUR a declarat Michele Nusco.

Grupul mai este prezent pe piata imobiliara din Bucuresti cu alte doua proiecte, unul de spatii de birouri Nusco Tower si unul de locuinte, Rezindential Luca Stroici.

Source: Wall-Street