“Greening our Hotels” – Un workshop pentru argumentarea integrarii elementelor de eficienta energetica si responsabilitate fata de mediu in industria hoteliera

Va invitam alaturi de noi la intalnirea Romania Green Building Council pentru a dezbate impreuna caile de “inverzire” a industriei hoteliere autohtone!

Greening our Hotels

20 Februarie 2009 – JW Marriot Bucharest Grand Hotel

Evenimentul va fi interactiv si va pune la dispozitie informatii de ultima ora si utile in instruirea decidentilor, angajatilor si furnizorilor de solutii, in domenii cum ar fi: principiile verzi ale proiectarii si renovarii, materiale noi, tehnologii si solutii, recuperarea investitiei, cunostinte practice in domeniul legislativ si al stimulentelor fiscale.

Romania Green Building Council (RoGBC) este o asociatie non-profit a firmelor ce incurajeaza modificarea conditiilor de piata, educationale si legislative pentru transformarea industriei constructiilor si a celor asociate in directia crearii si renovarii de cladiri cu performante tehnice avansate care sa fie in acelasi timp durabile si profitabile. RoGBC a fost recunoscut si acreditat ca unul dintre consiliile emergente ale World Green Building Council.

Romania Green Building Council (RoGBC) cuprinde in prezent 42 de membri, dintre care 29 sunt membri fondatori, inclusiv JW Marriott Bucharest Grand Hotel si alte companii lider de piata.

Mai multe informatii legate de organizare si membri sunt disponibile pe www.RoGBC.org.

Mai multe informatii despre workshop sunt disponibile aici [link to: http://www.rogbc.org/romania-green-building-council/index.php/Greening-Our-Hotels.html]

Source: RoGBC