Ghidul Verde Michelin Austria editat in limba romana

Dupa ce in luna mai a anului trecut editura Meteor Press si Michelin Romania au lansat primul ghid Michelin in limba romana, acum a fost editat in limba romana Ghidul Verde Michelin Austria. Acest ghid turistic vine in sprijinul romanilor pasionati de vacantele in Austria dar si a celor dornici sa o descopere ajutandu-i sa-si pregateasca mai bine calatoria.

Ghidul Verde Michelin Austria este structurat in trei sectiuni principale in care sunt prezentate: informatii practice pentru a pregati si a profita cat mai bine de zilele petrecute la destinatie; principalele repere geografice, istorice si culturale; include totodata si o descriere detaliata a obiectivelor turistice grupate in 9 microregiuni, insotite de numeroase ilustratii cu cele mai frumoase peisaje, atractii naturale sau arhitectonice, obiceiuri si evenimente speciale.

Ghidul Verde Michelin Austria a fost pus in vanzare incepand din data de 1 februarie in puncte de distributie din toata tara, cu o circulatie de 2500 de exemplare si un pret recomandat de 78 RON.

Source: Smart Financial