Germanwings acorda facilitati familiilor cu copii de pana la 2 ani

Incepand cu programul de vara, compania aeriana low-cost Germanwings va lansa o oferta ce include avantaje pentru copiii cu varsta de pana la 2 ani.

Astfel, copiii cu varsta de pana la 2 ani calatoresc la un pret de 15 EUR/zbor, daca nu necesita loc separat, iar greutatea bagajelor acceptata se mareste la 20 kg/copil. Un alt avantaj este faptul ca patuturile pentru copii sau locurile speciale pentru masina pot fi transportate fara cost. Astfel, o familie cu copil poate avea o greutate a bagajelor de pana la 60 kg, la care se poate adauga o masina pentru copii sau un scaun de masina. Familia plateste doar suplimentul total in valoare de 5 EUR/bagaj la inregistrarea online sau 10 EUR/bagaj inaintea efectuarii check-in-ului la aeroport.

Pana acum greutatea totala a bagajelor era de numai 40 kg/familie, platindu-se pentru fiecare kg in plus cate un supliment.

Totodata, in urma cu cateva luni, Germanwings a introdus o oferta, care consta in acordarea unei reduceri de 33% pentru toti copiii cu varsta cuprinsa intre 2 si 12 ani.

In 2007, compania a transportat 8 milioane de pasageri. Linia aeriana opereaza zboruri catre peste 69 de destinatii din Europa, de pe 5 aeroporturi germane: KolnBonn, Stuttgart, Berlin Schonefeld, Hamburg si Dortmund.

Source: Smart Financial