George Copos negociaza afilierea a doua unitati la brandul Doubletree

Omul de afaceri George Copos poarta negocieri cu lantul international Hilton pentru a afilia hotelul Sport&Spa din Poiana Brasov si un hotel de pe litoral, brandului Doubletree.

De la inaugurare si pana in prezent, unitatea din Poiana Brasov a avut un grad de ocupare de 100%, iar pachetele de Revelion au generat incasari de peste 150.000 EUR din cazare.

Copos estimeaza pentru acest an un grad de ocupare de 70%, in conditiile in care anul trecut, cand hotelul se afla partial in renovare, gradul de ocupare a fost de 50%.

Modernizarea hotelului Sport&Spa, clasificat la 4 stele, a necesitat o investitie de 11 mil. EUR, finantata dintr-un credit bancar de 25 mil. EUR, contractat in urma cu peste 1 an.

Anul trecut, cifra de afaceri a Ana Hotels a fost de peste 23 mil. EUR, in scadere cu 10% fata de 2009. Pentru acest an, George Copos estimeaza ca Ana Hotels va inregistra o cifra de afaceri de 25,4 mil. EUR, recuperandu-se integral pierderile din 2010.

Copos a amanat pentru anul 2011 un proiect al Ana Pan, magazinele Ana Pan Express, care trebuiau inaugurate in toamna anului trecut.

Source: Touristica