GastroPan 2015: concursurile, demonstratiile si tehnologiile culinare vin in martie la Targu Mures

Gustul, inovatia, arta si tehnologia isi dau intalnire in perioada 19-21 martie 2015, in cadrul editiei a saptea a expozitiei GastroPan. Pe langa gama completa de solutii si tehnologii pentru afacerile din panificatie, cofetartie si HoReCa, evenimentul va dezvalui tendintele si talentele din domeniu, prin programul bogat in demonstratii si prin concursurile care vor premia Painea si Tortul Anului 2015.
GastroPan va gazdui, la Centrul Expo President din Targu Mures, standurile a peste 130 de furnizori din panificatie, cofetarie si HoReCa, care isi vor prezenta ofertele celor 20.000 de vizitatori invitati – antreprenori si specialisti din industria de profil.
poza_articol_nwl_512 
Mix de traditii si inovatii culinare

La standurile GastroPan vizitatorii vor urmari, de la procedeele artizanale de coacere a painii, pana la cele mai inovatoare tehnologii de productie. Vor descoperi cele mai noi sortimente de inghetata artizanala, ultimele tendinte din cofetarii si ciocolaterii si noutatile din gastronomie si HoReCa.
Vizitand expozitia puteti experimenta, alaturi de demonstratori de top din tara si din afara, tehnicile decorarii torturilor, sculptura in fructe si legume, modelarea zaharului caramelizat sau a pastei de zahar. Totodata veti admira numeroasele piese artistice, platourile culinare de exceptie si cele mai bune produse de panificatie, patiserie si cofetarie, care vor defini tendintele pietei in 2015.
Cea mai mare expozitie est-europeana de profil

GastroPan este cea mai importanta expozitie de profil pe piata romaneasca si totodata un eveniment etalon la nivel european. Aceasta idee este impartasita de catre asociatiile de profil din tara (ROMPAN; ANAMOB, ANBCT) dar si pe plan extern, chiar de catre Peter Becker, presedinte al Uniunii Internationale a Brutarilor si Cofetarilor (UIBC), care va fi prezent pentru a patra oara la eveniment.
Decernarea trofeelor Painea si Tortul Anului 2015

GastroPan va gazdui totodata cea mai mare competitie dedicata promovarii inovatiilor, dar si a talentelor din industria de panificatie, cofetarie si HoReCa. Cele 8 categorii de concurs grupate in 3 sectiuni, la care vor fi premiate, printre altele, Painea si Tortul Anului 2015, vor aduce in prim plan creativitatea concurentilor, produsele din concurs devenind sursele de inspiratie ale producatorilor si totodata preferintele consumatorilor.
EXPOZITIA GASTROPAN 2015 SE POATE VIZITA IN INTERVALUL ORAR 10-18, PE BAZA DE INVITATIE SAU TALON DE ACCES. TALOANELE DE ACCES POT FI DESCARCATE SI COMPLETATE PE WWW.GASTROPAN.RO.
Pentru a afla detalii concrete despre solutiile si atractiile pe care le puteti experimenta la standurile GastroPan, accesati pagina www.gastropan.ro. Pe site-ul expozitiei mai puteti urmari galerii foto de la editiile anterioare. Informatii actualizate despre eveniment gasiti si pe pagina de Facebook GastroPan.
Contact ORGANIZATORI: 0266-219.392 | 0733-313.042
 
GastroPan 2015
Departament Media & PR
E-mail: pr@gastorpan.ro
Telefon: 0266-219.392 | Mobil: 0733-313.042

Source: GastroPan