Fond de 600.000 RON pentru promovarea turistica a judetului Valcea

Judetul Valcea a obtinut o finantare de circa 600.000 RON pentru promovarea turismului, de la Directia de Gestionare Fonduri Comunitare pentru Turism din cadrul Ministerului Turismului.

Proiectul se va derula pe o perioada de 24 de luni, timp in care vor fi realizate materiale de promovare a judetului si un site.

De asemenea, judetul Valcea va participa la toate targurile de turism si alte evenimente de profil care au loc in aceasta perioada in tara.

Ion Calea, presedintele CJ Valcea a declarat ca vor fi promovate monumentele istorice si ansamblurile de arhitectura, monumentul UNESCO – Ansamblul Manastirii Hurezi, cultura populara, evenimentele si festivalurile traditionale, manastiri, schituri, situri arheologice, parcurile nationale Cozia si Buila-Vanturarita, rezervatii si monumente ale naturii, pesteri, animale rare.

Totodata, se va lucra si la imaginea statiunilor balneoclimaterice Calimanesti-Caciulata, Baile Olanesti, Baile Govora, recunoscute in toata Europa pentru efectul terapeutic al apelor minerale.

Source: Adevarul