Experiente memorabile alaturi de DoubleTree by Hilton Bucharest Unirii Square!

Hotelul  va pune la dispozitie o gama variata de produse culinare care, impreuna cu designul modern  si serviciile la cele mai inalte standarde vor face din evenimentul dumneavoastra cu adevarat o experienta memorabila! 

Cu fiecare ocazie ivita, hotelul DoubleTree by Hilton Bucharest Unirii Square s-a dovedit a fi locatia perfecta pentru desfasurarea  evenimentelor speciale. Adevarati maestrii in arta culinara va pun la dispozitie o varietate de meniuri si decoratiuni apetisante, imbinand elementele cu specific international cu cele traditionale romanesti.

Paleta de servicii pusa la dispozitie de catre hotel este compusa din: coordonator evenimente, o gama variata de preparate culinare, pachete de bauturi diversificate, servicii profesionale de sonorizare, servicii decorare si amenajare (in acord cu salonul ales si conceptul evenimentului), servicii profesionale de fotografiat si filmat, personalizate fiecarui eveniment, camera King Bed Junior Suite in ziua evenimentului.
In plus, beneficiati de un discount de 10% acordat evenimentelor desfasurate in zilele de duminica.

Pentru pachetele oferite, va invitam sa contactati urmatoarele persoane reprezentante ale Departamentul de Evenimente Speciale:

Alina Murariu – Conference & Banqueting Manager – 0727 730 138, e-mail Alina.Murariu@hilton.com
Florela Stoica – Events Coordinator – 0727 727 240, e-mail stoica.florela@hilton.com 

Va invitam sa cunoasteti o noua lume a evenimentelor memorabile intr-un cadru deosebit!

Masa Festiva1

Masa Festiva2

Restaurant

Source: DoubleTree by Hilton Oradea