Eurolines: crestere de 46,8% a cifrei de afaceri

In primele sase luni ale acestui an, grupul Eurolines inregistrat o cifra de afaceri de 121,7 mil. RON, in crestere cu 46,8% fata de primele sase luni ale anului.
Eurolines, detinatorul dreptului de utilizare a brandului TUI TravelCenter in Romania, a avut un volum al tranzactiilor mai mare cu 104% in primele sase luni, comparativ cu aceeasi perioada a anului 2011.
In perioada analizata, compania Touring Europabus Romania, parte din Grupul Eurolines, care detine retelele de agentii de turism Eurolines si TUI TravelCenter a raportat o crestere de 49% pe mai multe segmente de activitate.
Cea mai mare crestere a fost inregistrata la vanzarea de pachete turistice distribuite prin retelele de agentii, de 116%, urmata de vanzarea biletelor de avion – 45% si la transportul international cu autocarul, operat sub brandul Eurolines Romania – 18%.
Companiile Nova Travel si Touring Rent Auto, au inregistrat cresteri de 40%, si respectiv 34%.
Conform estimarilor Grupului, din care fac parte 14 companii din Romania, Germania si Republica Moldova, in urmatorii 3 ani, numarul agentiilor TUI TravelCenter ar putea ajunge la 100 pe plan local. In prezent, exista 34 de agentii destinate clientilor, doua birouri dedicate clientilor corporate si o agentie online.

Source: Business24