Dupa ce a investit 5,5 mil. EUR in fostul hotel Diplomat, proprietarul il scoate acum la vanzare

In urma cu 2 ani, omul de afaceri George Padure a cumparat cu circa 2,5 mil. EUR fostul hotel Diplomat din Bucuresti. Acesta a investit in total 5,5 mil. EUR, in aceasta suma intrand achizitia si modernizarea unitatii.
 
Deschis in luna noiembrie 2015, hotelul Expo Center, care a fost afiliat lantului international Best Western, are 88 de camere, dintre care 15 apartamente, plus un penthouse cu sauna si jacuzzi, 2 restaurante, 2 terase si 5 sali de conferinte.
Surse din turism au precizat ca in cele cinci luni de functionare, omul de afaceri si-ar fi dat seama ca hotelul nu se umple asa usor precum credea, acesta fiind motivul care l-a determinat sa scoata la vanzare hotelul.
George Padure vrea sa obtina pe hotel 5,3 mil. EUR plus TVA si pe data de 5 aprilie a organizat o licitatie care ar fi trebuit sa  porneasca de la acest pret. Insa, hotelul nu a fost vandut atunci.
Omul de afaceri a precizat ca daca nu va reusi sa-l vanda, va incerca sa gaseasca un operator de marca, cu experienta, care sa administreze hotelul. Negociaza si a discutat deja cu cateva companii, printre care si lantul hotelier Accor.

Source: Profit

EN RO