Dragos Anastasiu a lansat un nou brand de agentii de turism – TravelBrands

Omul de afaceri Dragos Anastasiu, fost presedinte al ANAT si proprietar al grupului Eurolines, dezvolta un nou brand de agentii de turism. Acest brand se adauga TUI TravelCenter, detinut tot de Dragos Anastasiu, si isi propune sa atraga clientii cu venituri sub medie.
Anastasiu si-a propus ca in urmatorii 2 ani sa deschida 40 de sedii sis a pozitioneze brandul TravelBrands in topul primilor cinci jucatori din domeniu la nivel national.
TravelBrands este un hypermarket de turism care aduna ofertele tuturor brandurilor turoperatorilor din Romania si din Germania intr-o singura agentie.
TravelBrands a deschis deja 6 agentii in Romania, dintre care doua in Bucuresti (Plaza Mall si Sun Plaza) si celelalte in Cluj, Drobeta-Turnu Severin, Targu Jiu si Vaslui.
Pana in present, in agentiile TravelBrands s-au vandut cel mai mult vacante de vara in Grecia, Turcia, Bulgaria, Romania.
Strategia de dezvoltare a TravelBrands vizeaza, in principal, extinderea in orasele mai mici din tara, in care nu e prezent TUI TravelCenter.
Pentru acest an, reteaua de agentii de turism si-a bugetat o crestere de 12% a vanzarilor.

Source: Profit