Destinatiile anului 2014

Odata cu Noul An, multe persane se gandesc deja la vacanta pentru 2014, in acest sens BusinessInsider a realizat un top al destinatiilor turistice pentru acest an.
Prima destinatie recomandata este Cuba. Dupa ce Cuba a fost o tara deschisa mai mult tarilor comuniste dupa anii ’50, schimbarile din mediul politic au inceput sa atraga tot mai multi turisti. 
Bangkok – este unul dintre cele mai vizitate orase din lume, autoritatile locale anticipand pentru 2013 aproape 16 milioane de turisti, ceea ce va face din capitala Thailandei pricipala destinatie turristica din 2013.
In 2014, noi ghoteluri urmeaza a fi deschise in Bangkok, printre acestea numarandu-se si Radisson Blu Plaza Bangkok si Hyatt Place Hotel.
Islanda – dupa ce economia a cazut, in 2008, Islanda a inceput sa se reconstruiasca, incet dar sigur, in prezent fiind una dintre cele mai apreciate destinatii turistice din Europa. In incercarea de a atrage un numar cat mai mare de turisti, Islanda ofera diferite facilitati turistice.
Marea Bariera de Corali din Australia – acesta este cel mai mare astfel de ecosistem din lume fiind inclusa in "World Heritage Site" al UNESCO. Locatia este una dintre cele mai cautat destinatii pentru scufundari subacvatice.
Brazilia – in lunile iunie – iulie a acestui an, in Brazilia se va desfasura Cupa Mondiala la Fotbal, iar peste 2 ani Rio va gazdui si Olimpiada. Aceste evenimente au adus multe proiecte prin care autoritatile vor sa intampine milioanele de turisti care vor veni in urmatorii ani.
Spatiu – pentru cei care isi pot permite, calatoriile in spatiu nu mai sunt doar un vis. Sir Richard Branson a anuntat ca se asteapta sa inaugureze zborurile spatiale, prin Virgin Galactic, in 2014. Pretul pentru o singura persoana se ridica la 250.000 USD.

Source: Business24