Crowne Plaza a derulat investitii de 3,5 mil. EUR

Hotelul Crowne Plaza din capitala, clasificat la cinci stele, a trecut printr-un proces de renovare, in urma unei investitii de 3,5 mil. EUR.

Investitia a constat in renovarea si modernizarea spatiilor publice, receptia, lobby-ul si restaurantul principal La Brasserie, in deschiderea a doua noi restaurante, La Veranda si Fine Dining si a unui bar, a declarat Larisa Buduca, directorul de vanzari si de marketing al hotelului Crowne Plaza.

De asemenea au fost modernizate si cele 12 sali de conferinte ale hotelului, din care opt au acces la terasa, potrivit omului de afaceri George Copos, proprietarul Crowne Plaza, care a agaugat ca, in urma acestei investitii, incasarile din segmentul de food & beverage trebuie sa se dubleze. Anul trecut, Crowne Plaza a avut venituri de 6,2 mil. EUR.

Toate cele sapte hoteluri detinute de George Copos, prin intermediul Ana Hotels, Athenee Palace Hilton si Crowne Plaza din Bucuresti, Europa si Astoria din Eforie, Sportul, Bradul si Poiana din Poiana Brasov, au avut anul trecut incasari de 25,5 mil. EUR, in scadere cu 37% fata de anul anterior si un profit de 230.000 EUR, potrivit datelor de la Registrul Comertului si declaratiilor omului de afaceri.

George Copos a contractat anul trecut un credit de 25 mil. EUR de la BRD pentru a demara lucrarile de modernizare in hotelurile pe care le detine.

Source: Ziarul Financiar