Cresc cursele aeriene operate spre Antalya de pe Aeroportul International Craiova, in 2018

Numarul curselor aeriene directe operate in sezonul estival de pe Aeroportul International Craiova catre Antalya se va dubla din acest an. 
Cursele vor fi operate in periaoda 1 iunie – 14 septembrie.
O alta companie de turism a pus deja in vanzare sejururi in Antalya, cu transportul asigurat tot prin zboruri charter, care vor fi operate in fiecare zi de vineri, din data de 14 iunie.
In acest an sunt prevazute investitii de peste 7 mil. EUR si include extinderea terminalelor de plecari si de sosiri, precum si a parcarii. 
Directorul general al Aeroportului International Craiova, Mircea Dumitru, a declarant ca in 2018 s-a inregistrat un nou record in privinta volumului de activitate, cu 493.056 de calatori. 
Compania Prestige Tours – Calypso Tour, in parteneriat cu Atlas Global, va continua sa opereze in 2019 zborul estival Craiova – Antalya, cu o aeronava de 216 locuri, in fiecare zi de sambata, in perioada 1 iunie – 14 septembrie (ultima plecare).  In paralel, compania Christian Tour, avand Blue Air ca partener, va opera curse estivale pe aceeasi ruta, cu o aeronava de 162 de locuri, in fiecare zi de vineri, in perioada 14 iunie – 6 septembrie (ultima plecare).

Source: Profit