Creditorii Ibiza Sol isi asuma o pierdere de 12 milioane de euro la lichidare. Bancile pot prelua proiectul

Creditorii Ibiza Sol isi asuma o pierdere de 12 mil. euro la lichidare. Bancile pot prelua proiectulLocuintele din ansamblul rezidential de lux Ibiza Sol din Pipera, intrat in insolventa in decembrie 2011, vor fi vândute unui investitor sau valorificate „bucata cu bucata” pentru 33,3 mil. euro, cu 12 mil. euro sub nivelul datoriilor societatii.  Adunarea Creditorilor, intrunita in sedinta la data de 15 octombrie 2013, a aprobat planul de reorganizare al Ibiza Sol SRL.
„Planul de reorganizare propus de catre administratorul judiciar Euro Insol a fost votat de toate cele cinci clase de creditori si prevede valorificarea intregului activ  Ibiza Sol catre un investitor si/sau valorificarea activului pe unitati locative in sistem retail la pretul de 33.354.701 euro + TVA.
Planul permite si darea in plata a intregului activ Ibiza Sol catre creditorii garantati Alpha Bank Romania SA si respectiv RI Eastern European Finance prin mandatar Raiffeisen Bank si/sau catre orice alta persoana fizica si/sau juridica care se subroga in drepturile si obligatiile creditorului garantat”,  a declarat Remus Borza, practician coodonator al Euro Insol.
Cititi articolul integral pe Capital

Source: Flux Imobiliar