Continental Hotels va lansa brand-ul Hello Hotels

In urmatorii 3 ani, lantul hotelier romanesc Continental Hotels si-a planificat investitii de 136 milioane EUR, dintre care 13 milioane EUR vor fi investiti pentru dezvoltarea unui lant hotelier de 2 stele. Acesta se va numi Hello Hotels şi va fi fi operat ca brand propriu al Continental Hotels.

In perioada 2008-2011, Continental Hotels vizeaza operarea a 10 unitati hoteliere low-budget, cu o medie de 100 de camere pe unitate. Investitia pe camera va ajunge la 28.000-33.000 EUR.

Locatiile care vor beneficia de brand-ul Hello Hotels sunt Bucuresti si Arad, urmate de Cluj si Iasi. Sunt vizate, totodata, orasele cu o populatie de peste 80.000 de locuitori.

In capitala, primul Hello Hotels, cu o o capacitate de 144 de camere, va fi amplasat in vecinatatea hotelului Ibis Gara de Nord şi va deveni operational in vara acestui an.

Pentru acest an, Continental Hotels estimeaza o cifra de afaceri de 31 milioane EUR si un grad mediu de ocupare de 68-69%.

In prezent, Continental Hotels opereaza 9 unitati hoteliere in Bucuresti, Arad, Sibiu, Oradea , Suceava, Tirgu-Mures, Turnu Severin, Portile de Fier si Gaiser-Timisu de Sus. Lantul hotelier Continental Hotels mai opereaza 3 unitati Ibis in Bucuresti si Constanta, printr-un contract cu grupul hotelier Accor. Anul viitor, lantul va intra pe piata hotelurilor de cinci stele cu o unitate in Bucuresti.
Source: Adevarul