Construirea unui hotel din Cluj este incetinita de obtinerea autorizatiilor

Hotelul este construit de catre viceconsulul onorific al Italiei la Cluj, Radu Paslaru si va fi clasificat la trei stele. Valoarea investitiei se ridica la 3 milioane de euro iar hotelul, situat pe strada Liviu Rebreanu nr.39, va fi destinat segmentului de business. Datorita faptului ca a fost construit un etaj in plus fata de cele mentionate in proiectul initial, hotelul a primit o amenda din partea inspectorilor Primariei.

Potrivit legii, o companie care construieste cel putin 100 de metri patrati trebuie sa finanteze constructia de parcari. Primarul Clujului a propus ca suma pentru fiecare loc de parcare sa fie cuprinsa intre 5.000 si 7.000.

In Cluj, in ultimii ani au fost date in folosinta sau sunt pe punctul de a fi finalizate 14 hoteluri, apartinand unor oameni de afaceri locali, hotelul de patru stele City Plaza, numarul 1 in industria hoteliera clujeana, Premier, Opal, Pami, Stil sau Athos. In scurt timp urmeaza sa fie finalizat si hotelul situat pe strada Dostoievski, in locul fostei fabrici Feleacul.
Source: Ziua de Cluj