Complexul Green Village din Delta Dunarii a inregistrat o crestere de 61% a cifrei de afaceri in primele opt luni din 2016

In primele opt luni ale acestui an, Complexul Green Village din Delta Dunarii, detinut de Dragos Anastasiu, a inregistrat o cifra de afaceri de 1,5 mil. EUR, in crestere cu 61% fata de aceeasi perioada a anului trecut.
In perioada aprilie-august 2016, numarul de turisti romani si straini care au vizitat Green Village a crescut cu 49%, comparativ cu perioada similara a anului precedent, ajungand la aproximativ 8.000 de persoane.
Majoritatea turistilor provine din Romania, Germania, Marea Britanie si Franta. Astfel, datorita cresterii, complexul va ramane deschis si in timpul iernii si va organiza petreceri de Craciun si Revelion, de la 155 EUR/persoana, respectiv 350 EUR/persoana.
Pentru acest an, Green Village estimeaza ca va inregistra o cifra de afaceri de 1,8 mil. EUR, in crestere cu 52% fata de cifra de afaceri inregistrata in 2015.
Complexul Green Village din Sfantu Gheorghe a fost preluat in urma cu 2 ani de catre grupul Eurolines Romania, condus de Dragos Anastasiu.

Source: Economica