Complexul Bran-Brad-Bega din Eforie Nord se redeschide

In luna iunie, compania THR Marea Neagra va redeschide complexul hotelier Bran-Brad-Bega din statiunea Eforie Nord, inchis timp de 2 ani pentru renovare si modernizare.

Lucrarile au necesitat investitii de aproximativ 6 milioane EUR, cele 3 unitati fiind reclasificate de la 2 la 4 stele.

Hotelurile au cate 32 de camere fiecare si 11 apartamente, iar dupa finalizarea lucrarilor de constructie, complexul va cuprinde si o sala de conferinte de 100 de locuri, doua restaurante si un centru spa.

Cornel Munteanu, directorul de marketing al THR Marea Neagra, a declarat ca tarifele de cazare in cadrul complexului variaza intre 150 si 170 RON/persoana pe noapte in perioada varfului de sezon. Acesta a precizat ca hotelul Bega va fi deschis pe parcursul intregului an.

Pentru acest an, THR Marea Neagra estimeaza injumatatirea profitului, pana la 5,7 milioane RON, fata de profitul inregistrat in 2008, in conditiile scaderii veniturilor cu 22,6%, la 49 milioane RON si a cheltuielilor cu 15%, la 42,2 milioane RON.

Conducerea firmei THR Marea Neagra a programat pentru acest an investitii de 25,5 milioane RON, dupa ce in 2008 investitiile s-au cifrat la 67,5 milioane RON.

La sfarsitul anului trecut, compania a anuntat la finele anului trecut ca va vinde 7 hoteluri si cateva restaurante de pe litoral, a caror valoare se ridica la peste 13 milioane EUR.

Source: Bloom Biz