Complexul Blaxy Premium Resort&Hotel va oferi in acest an si servicii in sistem hotelier

Incepand cu aceasta vara, complexul Blaxy Premium Resort&Hotel din localitatea 23 August – Olimp va oferi si servicii in sistem hotelier, au anuntat dezvoltatorii proiectului.
Din cele 7 tronsoane planificate cu un total de 900 de apartamente de tip studio (condo), au fost inaugurate deja 3 tronsoane, cu 540 de camere. Dintre acestea, o parte au fost contractate in regim de proprietate periodica, iar 250-300 de camere vor fi inchiriate in regim hotelier incepand cu sezonul 2016.
Un sejur variaza intre 360 RON/camera/noapte la 670 RON/camera/noapte, incluzand cazarea intr-o camera de tip condo pentru doi adulti si doi copii, cu mic dejun si acces la facilitatile resortului. La cerere se pot adauga servicii de pensiune completa pentru 90 RON/persoana. Serviciile hoteliere vor fi de 3 stele.
Suprafata totala a complexului este de 72.000 mp si cuprinde pe langa cele 7 tronsoane proiectate si piscine exterioare pentru adulti si copii, restaurante, baruri, cluburi, zona dedicata pentru copii si un teatru de vara de tip amfiteatru. Complexul beneficiaza si de o plaja privata de aproximativ 10.000 de mp.
Cele 7 tronsoane ale Blaxy Premium Resort&Hotel vor fi finalizate in urmatorii 3 ani in urma unei investitii de 100 mil. EUR.

Source: Daily Business