Companiile aeriene low-cost au lansat ofertele de toamna

In incercarea de a mentine vanzarile la  fel de ridicate ca pana acum, companiile aeriene low-cost au lansat deja primele oferte de toamna care, datorita intrarii pe piata din Romania a celor mai mari jucatori pe piata low-cost, sunt mai ieftine.

Promotiile intermediare de toamna ale companiilor care anunta bilete la preturi de 30-40 EUR pentru destinatii precum Roma, Madrid, Milano, Londra, Liverpool, Valencia, Viena, Budapesta, Barcelona sau Dortmund sunt insa limitate. Pretul biletului variaza in functie de momentul in care se face rezervarea iar pentru a prinde un bilet la pret promotional rezervarile trebuie facute intr-o anumita perioada.

De exemplu, compania Wizz Air a scos la vanzare pana pe 3 octombrie 30.000 de bilete de avion la pretul de 89 RON catre toate destinatiile operate, compania Blue Air a anuntat preturi de 0 EUR plus taxe de aeroport pentru biletele cumparate in perioada 1-7 octombrie, cu conditia ca zborurile sa fie alese in perioada 1 octombrie-15 decembrie 2007, in timp ce companiile SkyEurope sau easyJet au preturi incepand de la aproximativ 30 EUR.

Pentru companii precum Blue Air sau Wizz Air, Romania reprezinta o piata principala, mai ales in conditiile in care se prognozeaza ca aceasta sa creasca in perioada urmatoare cu peste 20%.

Totodata, SkyEurope ia in calcul chiar deschiderea unei baze operationale in Romania, ceea ce ar oferi posibilitatea efectuarii unui numar mai mare de curse directe.

Source: Evenimentul Zilei