Cocor Turism va contracta un credit de 2 milioane EUR pentru constructia unui centru de facilitati suplimentare

In cadrul adunarii generale de pe data de 11 aprilie, actionarii companiei Cocor Turism au aprobat contractarea unui credit de 2 milioane EUR pe o perioada de 8 ani pentru finantarea programului de investitii din acest an, precum si o linie de credit de maxim 1,7 milioane RON garantata cu ipoteca asupra hotelului din statiunea Neptun. In urmatoarele luni compania urmeaza sa finalizeze lucrarile la constructia unui centru multifunctional in cadrul complexului hotelier Cocor din statiunea Neptun.

Valoarea totala a investitiei aferente centrului multifunctional a fost estimata la 3,5 milioane EUR, suma acoperind, printre altele, instalatiile, dotarea spa-ului, finalizarea fatadei, sala de conferinte si clubul.

In urma deschiderii centrului multifunctional, firma Cocor Turism mizeaza pe prelungirea perioadei de ocupare a hotelului si in afara lunilor de vara.

Pe langa hotelul Cocor, din portofoliul societatii mai fac parte si hotelul Ovidiu din statiunea Neptun si vila V5 din Eforie Nord. Actionarul majoritar este compania Cocor din Bucuresti, care detine aproximativ 70% din capitalul social.
Source: Ziarul Financiar