City Grill si-a bugetat pentru anul viitor investitii in valoare de 4 milioane EUR

Pentru anul viitor lantul de restaurante si cafenele City Grill si-a bugetat investitii in valoare de 3 milioane EUR in real estate si 1 milion EUR in amenajarea si dotarea celor trei restaurante noi care urmeaza a fi deschise.

Dragos Petrescu, directorul general al City Grill, a declarat ca obiectivul companiei pentru acest an este sa deschida cel putin 3 restaurante noi in Bucurest, in cadrul centrelor comerciale si al cladirilor de birouri.

In perioada 2005-2006, compania a inaugurat 6 noi locatii, dintre care 2 functioneaza in sistem de franciza si au contribuit la cifra de afaceri a companiei in 2006 cu 1,25 milioane EUR.

In 2006 compania a inregistrat o cifra de afaceri de 5,2 milioane EUR, aproximativ de trei ori valoarea cifrei de afaceri din anul precedent, care a fost de 1,8 milioane EUR. Acesta crestere se datoreaza dezvoltarii retelei, atat din interiorul companiei, cat si prin francize. Totodata, unitatile City Grill nu ating nivelul de maturitate imediat dupa deschidere, ci in aproximativ 6 luni, ceea ce determina cresteri comparabile semnificative de la luna la luna, a declarat Dragos Petrescu.

Reprezentantii companiei au declarat ca in acest an restaurantele proprii vor inregistra vanzari de 6 milioane EUR iar unitatile francizate si Caru’ cu Bere vor contribui cu 2,5 milioane EUR fiecare. Estimarile includ si aportul estimat al noilor restaurante pe care compania si-a propus sa le deschida.

City Grill detine 8 locatii in Bucuresti, dintre care 4 sunt restaurante proprii, 1 restaurant in sistem de franciza si 3 cafenele deschise sub brandul City Cafe. Singura locatie in afara capitalei este restaurantul deschis in franciza in Constanta.
Source: Ziarul Financiar