Cifrele confirma: GastroPan 2014 va fi expozitia de panificatie, cofetarie si alimentatie a anului

Ediţia a şasea a celui mai important eveniment autohton ce prezintă soluţii şi tehnologii pentru sectoarele de panificaţie, cofetărie, gelaterie, ciocolaterie, cafea şi alimentaţie publică se va desfăşura la Braşov Business Park, în perioada 4-6 aprilie 2014. La GastroPan vor expune cei mai mari furnizori de pe piaţa autohtonă şi europeană, iar programele dinamice organizate vor atrage zeci de mii de vizitatori.
Peste 120 de furnizori renumiţi din 23 de ţări vor expune în aprilie la Braşov, pe o suprafaţă 6.000 mp, cea mai variată gamă de echipamente, ingrediente, ustensile, soluţii şi tehnologii pentru afacerile de profil. Cei peste 20.000 de vizitatori sunt aşteptaţi la GastroPan cu zeci de programe demonstrative şi cu 8 concursuri la carte se întrec 200 de specialişti pentru premii precum Pâinea, Tortul sau Îngheţata Anului 2014.
– 6.000 mp spaţiu de desfăşurare
– peste 120 de expozanţi din 23 de ţări
– peste 20.000 vizitatori specialişti aşteptaţi
– peste 200 de concurenţi la cele 8 Concursuri GastroPan
Toate noutăţile din piaţă, concentrate într-un eveniment complet
Ofertele expuse la GastroPan Braşov abordează nişe cu potenţial, precum îngheţata artizanală, alimentele funcţionale, gustările rapide sau deserturile inovatoare de cofetărie: brioşe, cheescakes, mini-tarte, macarons etc. Cei mai mulţi expozanţi vor prezenta utilaje şi echipamente eficiente care vă pot ajuta să diversificaţi sortimentele,reduceţi costurile şi să optimizaţi producţia. Nu vor lipsi însă nici ustensilele, ingredientele şi tehnologiile pentru producţia artizanală.
Soluţiile prezentate se adresează afacerilor de toate tipurile, de la mici covrigării şi patiserii până la mari laboratoare de cofetărie sau linii industriale pentru producţia pâinii, a fursecurilor ori a pastelor, de la servirea stradală a îngheţatei artizanale şi până la serviciile complete şi complexe ale celor mai mari bucătării profesionale, restaurante sau hoteluri.
Program bogat în demonstraţii, concursuri şi seminarii
Din programul expoziţiei GastroPan nu vor lipsi demonstraţiile susţinute de renumiţi maeştrii brutari, cofetari şi bucătari, cele opt categorii de concurs având ca scop promovarea meseriilor de brutar, cofetar şi bucătar, sau Simpozionul anual al Asociaţiei Specialiştilor din Morărit şi Panificaţie (ASMP), cu tema „Tradiţiile de Paști în industria de morărit şi panificaţie”.
La Zona Demo GastroPan vizitatorii vor experimenta metode inedite de decorare a torturilor, tehnica sculpturii în legume şi fructe, arta modelării pieselor din Isomalt tras, suflat sau turnat, a confecţionării florilor, figurinelor şi decoraţiilor din zahăr sau ideile pentru obţinerea pralinelor din ciocolată artizanale.
Detalii şi taloane de acces la eveniment găsiţi pe www.gastropan.ro
 
Organizator expozitie: SC BORO-INFO SRL
 
 egp_2014_a2_afis_512
 
 invitatie._512

Source: GastroPan