Christian Tour: vanzari de 55 mil. EUR, in primele noua luni din 2015

In primele noua luni ale acestui an, agentia de turism Christian Tour a vandut pachete turistice in valoare de 55 mil. EUR, in crestere cu circa 15% fata e aceeasi perioada din 2014. In perioada analizata,180.000 de turisti au apelat la serviciile companiei.
Doar in sezonul de vara, 105.000 turisti au calatorit cu agentia Christian Tour, cele mai populare destinatii fiind Insula Zakynthos, plajele din Antalya, Insula Corfu, Insula Creta si statiunile din Bulgaria.
Cifra de afaceri estimata pentru acest de Christian Tour se ridica la 60 mil. EUR.
Pentru vacantele cu autocarul, Christian Tour a achizitionat 10 autocare noi cu dotari premium, care vor fi personalizate dupa nevoile agentiei. O noutate pentru anul 2016 este si catering-ul cald la bordul tuturor charterelor Christian Tour.   
Una dintre cele mai populare oferte Christian Tour ramane First Minute, care a generat in octombrie-decembrie 2014 circa 30% din inscrierile pe tot sezonul 2015. Conceptul First Minute, care inseamna reduceri de 40-50% pentru vacantele cumparate pana pe 15 decembrie, revine pentru 2016 cu 24 de destinatii si 35 de zboruri charter pe perioada verii. 
First Minute include oferte pentru Egipt, Grecia, Turcia, Bulgaria, Spania (Ibiza, Tenerife, Mallorca), Italia (Sorrento), si inaugureaza zboruri din orase din tara care nu figurau pana acum pe harta plecarilor pentru aceste destinatii. De pilda, va exista zbor din Cluj si Timisoara pentru Bodrum, Turcia.
Prin First Minute, turistii trebuie sa achite doar 25 EUR avans la rezervare, iar restul cu pana la 21 zile inaintea datei sejurului.
Un nou program promovat de agentie este si „Calatorii pentru suflet”, dedicat celor care isi doresc excursii tip pelerinaj in locuri cu incarcatura religioasa din Grecia, Turcia, Israel, Iordania, Egipt, dar si in Romania, la manastirile din Bucovina si Maramures, la Prislop sau Nicula.   
Conceptul Ski Plus, lansat recent de companie, bifeaza cele mai cautate destinatii de schi din Austria, Bulgaria, Italia, Franta sau Romania.
In 2014, Christian Tour a inregistrat o cifra de afaceri de 62 mil. EUR, cifra care o claseaza in topul agentiilor de turism din Romania.
Christian Tour opereaza pe piata turistica autohtona de 18 si detine in prezent 32 de agentii proprii in toata Romania, plus o filiala la Chisinau si circa 200 de angajati.

Source: Daily Business