Christian Tour si Karpaten: vanzari de peste 4 mil. EUR pe durata Targului de Turism

Agentia de turism Christian Tour a vandut vacante de peste 3 mil. EUR pe durata Targului de Turism al Romaniei, atat la standul de la Romexpo, cat si in sediile agentiei din tara si online, unde turistii au gasit pachete cu aceleasi reduceri si in aceleasi conditii ca la targ.
Din cele aproape 6.800 de persoane care si-au cumparat pachete turistice in perioada 15 – 18 noiembrie, circa 80% si-au achizitionat sejururi pentru vara viitoare in destinatii precum Grecia, Turcia, Egipt, Bulgaria, Tunisia si Spania. Printre destinatiile exotice rezervate prin Christian Tour pe perioada targului se numare Republica Dominicana, Thailanda si Dubai pentru sejururi la plaja, in vreme ce China, Vietnam si Peru au fost cautate pentru circuite culturale.
Agentia de turism Karpaten Turism a vandut in cadrul targului circuite si sejururi in destinatii exotice in valoare de peste 1 mil. EUR, cu 40% mai mult decat la editia din toamna a anului trecut. Peste 80% din vacantele vandute in perioada targului au fost circuitele si croazierele, atat in Europa, cat si in destinatii exotice, in topul destinatiilor preferate de turistii romani fiind: Maroc, India, Cappadocia, Israel, Thailanda, Spania, Tarile Scandinave si Africa de Sud.
In ceea ce priveste sejururile in destinatii exotice, pe primele locuri s-au situat Bali – Singapore, Thailanda, Maldive si Zanzibar.

Source: Profit